4 Aralık 2014 Perşembe

Boring School Day







Sonbahardan kalma bir günden merhaba,

Azcık sıcak havayı görünce sonbahar renklerini geçirdik bugün üstümüze. İlk kombinimizde; derinin vazgeçilmez rengi olan kahverengi ve sıcacık tutan deri ceket ve kazak kombini ile karşınızdayız. Kahverengilerin hakim olduğu kombinimizde kazak ve deri ceket ikilisini özellikle iki senedir gözde olan yağmur çizmesiyle kombinledik. İçinde küçük bir sürpriz barındıran manşetlerinin deseni kendinden de güzel pembe bir gömleği krem bir kazakla kombinledik. Ve yine yağmur çizmesi bir vazgeçilmezimiz olarak bu kombinde de yerini aldı. Siz de hala bir yağmur çizmesi edinmediyseniz tam zamanı yağmurlar artmadan gardırobunuza bir tane mutlaka yerleştirin. Bugün size okuldan seslendik. Bir yandan sınavımıza çalışırken bir yandan sizinle buluşmak istedik. Keyif almanız ve fikir edinmeniz ilk hedefimiz umarım gerçekleştirebilmişizdir. 


-Bilgesu Doğan





Hello from an autumn-like day, 

When we felt the warm weather today, we decided to wear autumn colors. In our first combine; we present you the irresistable brown color of leather which also helps you keep warm and sweater-blouses. In this combine which the brown color gets the attention, we combined rain boots which are in since two years with sweater and leather jacket. We chose pink shirt that included a little surprise and its wristband's pattern was better than its own pattern. This shirt was combined with cream pullover and again rain boots which are our imdespansable were also located in the second combine.
Therefore,if you still don't get any rain boots, you should buy and put it your wardrobe. It is the right time before rain wil increase. Today we called out from our university while we wre studying to our exam. We want to meet you and our first aims are that your enjoy and giving some advices. We hope that we achive it.


Bilgesu Doğan,





















Kot/Jean: BRAX
Kazak/Pullover: Street One
Deri Ceket/Leather Jacket: Tommy Hilfiger
Çanta/Bags: Mimic Copenhagen
Ayakkabı/Shoes: Tommy Hilfiger
Ruj/Lipstick: MAC/Kinda Sexy


Ceren Önal,






















Kot/Jean: Lee Cooper
 Gömlek/Shirt: MUDO
Kazak/Pullover : Zara
Çanta/Bags: H&M
Ayakkabı/Shoes: Hunter
Ruj/Lipstick: Chanel/104 Passion

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder